Пенне з сиром та вершками

нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
250г.
Пенне Рігате METRO Chef150г.
сир METRO Chef Едам250мл.
вершки METRO Chef 30%3г.
паприка METRO Chef копчена мелена3г.
сушений базиліксіль, перець — за смаком
2ст. л.
оливкова олія METRO Chef Extra Virgin2гілочки
свіжа кінзаПриготування:
Крок 1
У кропі відварюємо пенне протягом 7 хвилин.
Крок 2
Натираємо сир на дрібній терці.
Крок 3
Трохи підігріваємо оливкову олію в каструлі або на пательні, викладаємо сир та одразу заливаємо вершками. Помішуємо суміш протягом 2-3 хвилин. Вершки не мають кипіти.
Крок 4
Додаємо у вершковий соус спеції, подрібнену кінзу та відварені пенне. Перемішуємо страву та готуємо ще протягом кількох хвилин.
Крок 5
Пенне Рігате з сирно-вершковим соусом готові. Прикрасьте готову страву свіжою кінзою та подавайте до столу. Смачного!