Панкейки з лохиною для швидкого сніданку
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
250мл.
молоко Rioba40г.
масло вершкове METRO Chef + для подавання1шт.
яйце куряче вільного вигулу METRO Chef 1ч.л.
розпушувач170г.
борошно пшеничне METRO Chef¼ч. л.
сіль2ст. л.
цукор100г.
лохина «Фермове»Приготування:
Крок 1
Змішайте в глибокій місткості молоко, яйце, цукор і розтоплене вершкове масло. Збийте за допомогою віничка.
Крок 2
З’єднайте борошно, сіль і розпушувач. Просійте в молочно-яєчну суміш.
Крок 3
Ретельно розмішайте, щоб отримати однорідну масу.
Крок 4
Пательня має бути сухою. На один панкейк вам знадобиться 2 столові ложки рідкого тіста. Вилийте порційно панкейки на пательню та чекайте, коли з’являться бульбашки. Тепер швидко переверніть панкейки й підсмажте їх з іншого боку. Це займе ще менше часу.
Крок 5
Гарячі панкейки змастіть вершковим маслом і подайте зі свіжою лохиною. Смачного!