«Нісуаз» із салатом мангольд METRO Chef
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
40г.
Салат мангольд METRO Chef30г.
Салат романо2шт.
Солодкий перець2стебла
Тим’ян METRO Chef2зубчики
Часник50г.
Консервований тунець METRO Chef3шт.
Яйця курячі (жовтки) METRO Chef 40г.
Діжонська гірчиця2ч. л.
Хересний оцет250мл.
Оливкова олія METRO Chef Extra Virgin100мл.
Бальзамічний оцет METRO Chef40г.
Мед METRO Chef 200г.
Філе тунця4шт.
Перепелині яйця METRO Chef160г.
Мариновані артишоки METRO Chef100г.
Огірки100г.
Томати20г.
Чорні оливки METRO Chef5г.
Базилік METRO ChefМелений чорний перець METRO Chef та сіль морська METRO Chef — на смак.
Приготування:
Крок 1
Солодкий перець розрізати навпіл, почистити та запекти у фользі разом із часником та тим’яном — 40 хвилин при 180 градусах. Після цього перекласти в льодяну воду на кілька секунд та зняти шкірку.
Крок 2
Для домашнього майонезу з’єднати жовтки, діжонську гірчицю та рослинну олію. Збити до однорідності міксером. Додати до майонезу подрібнений у блендері тунець.
Крок 3
Для заправки випарити в посудині оцет, тоді додати хересний оцет, мед і 3–4 ложки оливкової олії. Перемішати.
Крок 4
На оливковій олії обсмажити філе тунця до золотавості — по 3–4 хвилини з обох боків. Нарізати товстими шматками.
Крок 5
По дну тарілок розмастити майонезно-тунцеву суміш та розкласти зверху салат мангольд і романо.
Крок 6
Викласти інші інгредієнти: нарізані великими шматками огірки та помідори, мариновані артишоки, розрізані навпіл, відварені перепелині яйця, оливки, запечений перець і свіжий базилік.
Крок 7
У кінці покласти шматочки смаженого тунця, збризнути оливковою олією та медово-бальзамічною заправкою.⠀
Смачного!
Смачного!