Фритата з грибами
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
250г.
шампіньйони25г.
сир голландський4шт.
яйця* ½шт.
ріпчаста цибуля1ст. л
олія соняшникова1зубчик
часник1ст. л
жирних вершків*50г.
шпинатзасмаком
сіль та перецьПриготування:
Крок 1
Духовку нагріти до 200*С. Яйця розмішати у глибокій мисці вливши вершки, підмішати натертий твердий сир та додати сіль і перець за саком.
Крок 2
Шпинат помити та обсушити. Цибулю і часник почистити та нарізати. Гриби почистити, помити і нарізати шматочками, опісля обсмажити на олії, додати цибулю, часник і підготовлений шпинат і готувати 3 хв.
Крок 3
Вилити на гриби яєчну суміш і готувати на повільному вогні 4 хв. Відтак відправити сковорідку в духовку на 3-4 хв. Готову фрітату подати гарячою.