Рецепти покроково, швидко - Фритата з грибами в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Фритата з грибами

Час15 хвилин
СкладністьЛегко
Кількість порцій2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
250г.
шампіньйони
25г.
сир голландський
4шт.
яйця*
½шт.
ріпчаста цибуля
1ст. л
олія соняшникова
1зубчик
часник
1ст. л
жирних вершків*
50г.
шпинат
засмаком
сіль та перець

Приготування:

Крок 1
Духовку нагріти до 200*С. Яйця розмішати у глибокій мисці вливши вершки, підмішати натертий твердий сир та додати сіль і перець за саком.
Крок 2
Шпинат помити та обсушити. Цибулю і часник почистити та нарізати. Гриби почистити, помити і нарізати шматочками, опісля обсмажити на олії, додати цибулю, часник і підготовлений шпинат і готувати 3 хв.
Крок 3
Вилити на гриби яєчну суміш і готувати на повільному вогні 4 хв. Відтак відправити сковорідку в духовку на 3-4 хв. Готову фрітату подати гарячою.