Французький суп із топінамбура
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
700г.
очищений топінамбур150г.
цибуля100г.
бекон Metro Chef Грудинка Карпачо сирокопчений нарізаний слайсами100г.
біле вино500г.
бульйон з курки50-70г.
вершкисіль METRO Chef харчова морська помел №0 — на смак
Приготування:
Крок 1
Обсмажуємо бекон із цибулею до зарум’янення. Важливо: колір не має змінитися.
Крок 2
Додаємо нарізаний великими шматками топінамбур. Обсмажуємо, доки верхня частина не стане прозорішою.
Крок 3
Додаємо біле вино. Злегка випарюємо його. Перемішуємо.
Крок 4
Додаємо до нього бульйон. Солимо або зараз, або наприкінці готування.
Крок 5
Тушкуємо під кришкою на повільному вогні упродовж 25–30 хвилин.
Крок 6
Збиваємо блендером та перетираємо через сито. Додаємо вершки. Смачного!