Базовий рецепт відварного язика

нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
гаряча вода
обрізки ріпчастої цибулі, моркви, селери
сіль METRO Chef харчова морська помелу № 0
духмяний перець
чорний мелений перець METRO Chef
лавровий лист METRO Chef цілий сушений
Приготування:
Крок 1
Кладемо промитий язик у гарячу воду так, щоб він повністю занурився. Доводимо до кипіння. Накриваємо кришкою або тарілкою. Робимо маленький вогонь та варимо упродовж 2–2,5 годин до м’якості.
Крок 2
Визначаємо готовність дерев'яною шпажкою, проштрикуючи язик у найширшому місці. Якщо страва готова, то шпажка легко увійде.
Крок 3
Знімаємо з вогню. Виймаємо язик шумівкою.
Крок 4
Відразу знімаємо білу щільну верхню шкірку під холодною водою.
Крок 5
Накриваємо плівкою та охолоджуємо. А далі — додаємо в салати, нарізки або гарячі страви. Смачного!