Що таке тісто катаїфі, рецепт "Дубайський шоколад"
Час читання - 4 хв.![](https://cdn.metro-online.com/-/media/Project/MCW/UA_Metro/shutterstock_1287087955.jpg?h=642&iar=0&w=1392&rev=9edbbf0ae6204792a5506248f0904a9a&hash=6CDB7BB94F8FE89326EB3B7065E33E34)
Справжній гастрономічний скарб, що походить з Близького Сходу – це тісто катаїфі. Його унікальна структура та смак вже століттями зачаровують поціновувачів вишуканої кулінарії. Воно використовується для створення як солоних, так і солодких страв, але особливо відоме у десертах.
У цьому тексті ми детально поділимось покроковим рецептом дубайського шоколаду, який можна легко відтворити вдома або на професійній кухні.
Опис та характеристики тіста катаїфі
Покроковий рецепт дубайського шоколаду
Десерт поєднує ніжний кремовий шоколадний мус із хрусткою оболонкою з катаїфі. Щоб приготувати цей десерт вдома, вам знадобляться такі інгредієнти: